Η Airblock συμμετείχε στην πρώτη Automation & Robotics ‘24 έκθεση το τριήμερο 12-14 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Μας επισκέφθηκαν επαγγελματίες από όλους τους βιομηχανικούς κλάδους και ενημερώθηκαν από τους expAIRts για τις νεότερες τεχνολογικές εφαρμογές και για προηγμένα μηχανήματα.


Δείτε το video από τη συμμετοχή μας:

 

 

Κατά την διάρκεια της έκθεσης παρουσιάσαμε τις νέες τάσεις στα προϊόντα όπως κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές τελευταίας γενιάς με κοχλίες 2 σταδίων συμπίεσης, καθώς και για προϊόντα vacuum και pneumatic handling που σχετίζονται με το σημείο επαφής μεταξύ ενός ρομποτικού βραχίονα και του εκάστοτε προϊόντος.

 

Stand πνευματικών αυτοματισμών της Metal Work

Stand πνευματικών αυτοματισμών της Metal Work

 

Οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους expAIRts μας, σχετικά με πιθανές εφαρμογές στις βιομηχανίες τους, για τις εξελίξεις της τεχνολογίας σε κάθε κλάδο και με ποιον τρόπο μπορούν αυτές  να εφαρμοστούν στα ελληνικά δεδομένα.

 

Παρουσίαση εκθέματος Metal Work με ηλεκτρικά έμβολα σε επισκέπτες

Ανίχνευση διαρροών από τεχνικό της Airblock

 

Η παρουσία μας στην έκθεση Automation & Robotics ‘24 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα. Οι συνομιλίες που είχαμε με τους επισκέπτες μας αναδεικνύουν το ενδιαφέρον και την ανάγκη τέτοιων τεχνολογικών εφαρμογών στην ελληνική αγορά τις οποίες υποστηρίζουμε ακέραια.

 

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της αυτοματοποίησης και της ρομποτικής, προσφέροντας πάντα την καλύτερη δυνατή τεχνολογική υποστήριξη στους συνεργάτες.

 

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας και σας περιμένουμε στις επόμενες εκθέσεις και εκδηλώσεις μας.