Τρόποι παραγγελίας

 Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 4 τρόπους:

1) Μέσω του site μας όλο το 24ωρο

•  Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες του site μας
•  Πατήστε στο σύνδεσμο [Aγορά] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας.
•  Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [Συνέχεια στην Ολοκλήρωση Αγορών] που βρίσκεται κάτω από την λίστα προϊόντων που έχετε στο καλάθι σας.
•  Ολοκληρώστε τις Αγορές σας ως Επισκέπτης ή Εγγραφείτε (ως μέλος) για εύκολη πρόσβαση στη κατάσταση και στο ιστορικό των παραγγελιών σας μελλοντικά.
Ως Επισκέπτης, συμπληρώστε απλά τα στοιχεία σας στην αριστερή στήλη [ΟΝΟΜΑ & ΔΙΕΘΥΝΣΗ] και συνεχίστε στις [ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ] και [ΜΕΘΟΥΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ].
Ενώ αν θέλετε να Εγγραφείτε ως μέλος, τσεκάρετε το πεδίο "Δημιουργήστε έναν λογαρισμό για μελλοντική χρήση" στο τέλος της στήλης [ΟΝΟΜΑ & ΔΙΕΘΥΝΣΗ] και αυτόματα θα δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας με τα στοιχεία που δηλώσατε παραπάνω. Ακολούθως μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά την διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς επιλέγοντας τις [ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ] και [ΜΕΘΟΥΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ].
•  Τέλος ελέγχετε την παραγγελία σας μέσω του πεδίου [ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ] και πατώντας το κουμπί [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ] ολοκληρώνετε την αγορά σας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Εάν επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal ή Πιστωτική κάρτα, συνεχίζετε σε ασφαλή σύνδεση για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

 
Σημαντικό:

•  Σημειώστε αν επιθυμείτε Απλή Απόδειξη ή Τιμολόγιο στην στήλη  [ΟΝΟΜΑ & ΔΙΕΘΥΝΣΗ]. Σε περίπτωση τιμολογίου θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία Επωνυμία εταιρείας-Επάγγελμα-ΑΦΜ-ΔΟΥ.
•  Μειωμένο ΦΠΑ  για τις νησιωτικές περιοχές είναι δυνατόν να εφαρμοστεί μόνο σε περίπτωση τιμολογίου και όχι απλής απόδειξης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Όταν πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελία σας από το κατάστημά μας θα ενημερωθείτε με e-mail.


2) Τηλεφωνικά ή με fax

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 2310 722 555 καθημερινά 08.00- 16.00 ή μέσω fax στο 2310 722 828 όλο το 24ωρο.


3) Με E-mail

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο sales@airblock.gr  τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε.
Το αρμόδιο τμήμα πωλήσεων του airblock.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.


4) Παραλαβή από τα καταστήματά μας

Μπορείτε να περάσετε από τα κατάστηματά μας:

Μοναστηρίου 26, Θεσσαλονίκη (δίπλα από τον σταθμό του ΟΣΕ)

ή

Ε.Ο Σίνδου-Θεσ/κης, Ο.Τ56 ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου, Σίνδος (έναντι στρατοπέδου)

απ' όπου μπορείτε να παραγγείλετε ή και να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας.

Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας, πριν περάσετε ώστε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι στο αντίστοιχο κατάστημα.

Η εταιρεία AIRBLOCK E.Π.Ε. δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση την διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με βάση τους γενικούς όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις από το www.airblock.gr.