Ρυθμίσεις Cookie

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε & να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Μέσω του site μας όλο το 24ωρο

 • Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες του website μας.
 • Πατήστε στο σύνδεσμο[Αγορά] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας.
 • Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [Συνέχεια στην Ολοκλήρωση Αγορών] που βρίσκεται κάτω από την λίστα προϊόντων που έχετε στο καλάθι σας.
 • Ολοκληρώστε τις Αγορές σας ως Επισκέπτης ή Εγγραφείτε (ως μέλος) για εύκολη πρόσβαση στη κατάσταση και στο ιστορικό των παραγγελιών σας μελλοντικά.
  Ως Επισκέπτης, συμπληρώστε απλά τα στοιχεία σας στην αριστερή στήλη [ΟΝΟΜΑ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ] και συνεχίστε στις [ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ] και [ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ].
  Αν θέλετε να εγγραφείτε ως μέλος, τσεκάρετε το πεδίο "Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για μελλοντική χρήση" στο τέλος της στήλης [ΟΝΟΜΑ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ] και αυτόματα θα δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας με τα στοιχεία που δηλώσατε παραπάνω. Ακολούθως μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά την διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς επιλέγοντας τις [ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ] και [ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ].
 • Τέλος ελέγχετε την παραγγελία σας μέσω του πεδίου [ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ] και πατώντας το κουμπί [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ] ολοκληρώνετε την αγορά σας.

 

* Εάν επιλέξετε πληρωμή μέσω PayPal ή Πιστωτική κάρτα, συνεχίζετε σε ασφαλή σύνδεση για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

 • Σημειώστε αν επιθυμείτε Απλή Απόδειξη ή Τιμολόγιο στην στήλη [ΟΝΟΜΑ & ΔΙΕΘΥΝΣΗ]. Σε περίπτωση τιμολογίου θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία Επωνυμία εταιρείας-Επάγγελμα-ΑΦΜ-ΔΟΥ.
 • Μειωμένο ΦΠΑ  για τις νησιωτικές περιοχές είναι δυνατόν να εφαρμοστεί μόνο σε περίπτωση τιμολογίου και όχι απλής απόδειξης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Όταν πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, θα ενημερωθείτε με e-mail.


2. Τηλεφωνικά

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 2310 722 555 καθημερινά 08.00- 16.00, όπου ένας εξειδικευμένος μηχανικός πωλήσεων της Airblock θα σας κατευθύνει τεχνικά στην καλύτερη επιλογή.

 

3. Μέσω E-mail

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο sales@airblock.gr, τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε.
Το αρμόδιο τμήμα πωλήσεων της Airblock θα επικοινωνήσει μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.


4. Μέσω των καταστημάτων μας

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ή τη ΒΙΠΕ Σίνδου, απ' όπου μπορείτε να παραγγείλετε ή και να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας.

* Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα, ώστε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας διαθέσιμα προς παραλαβή στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.