Ρυθμίσεις Cookie

Ξηραντές Αέρος

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Είδη 1-50 από 52

Σελίδα
Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Είδη 1-50 από 52

Σελίδα
Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα

Οι ξηραντές Airblock είναι ψυκτικού τύπου με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. Έχουν προσαρτημένο έναν εναλλάκτη θερμότητας από αλουμίνιο και έχουν τη δυνατότητα να ψύχουν τον πεπιεσμένο αέρα μέχρι εκείνο το σημείο που επιτυγχάνεται η πλήρης υγροποίηση των υδρατμών που περιέχει.


Η απομάκρυνση των υδρατμών και κάθε μορφής υγρασίας γίνεται μέσω του ενσωματωμένου διαχωριστή συμπυκνωμάτων. Κύριο υλικό αποτελεί ο μικροεπεξεργαστής του ξηραντή που ελέγχει την ταχύτητα περιστροφής του ανεμιστήρα ανάλογα με τις απαιτήσεις ψύξεως του αέρα.
Ενώ, οι ξηραντές τύπου προσρόφησης συνιστούν μοναδική λύση για εφαρμογές που απαιτούν πεπιεσμένο αέρα απαλλαγμένο 100% από υγρασία. 'Εχουν την ικανότητα να ψύχουν τον πεπιεσμένο αέρα στους 40°C. Είναι κατάλληλοι για δίκτυα αέρος που είναι εκτεθειμένα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όπως βιομηχανίες τροφίμων ή χημικών και φαρμακευτικών βιομηχανιών.
Οι ξηραντές διαθέτουν πλήθος ενδείξεων και ρύθμισης των παραμέτρων, προειδοποιητικά σήματα για υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία και βλάβης στον αισθητήρα θερμοκρασίας.