Ρυθμίσεις Cookie

SERVICE ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΩΝ

Άμεση, γρήγορη & υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη αεροσυμπιεστών

κατάστημα airblock

Εδώ και χρόνια, είμαστε δίπλα στους πελάτες μας την ώρα που μας χρειάζονται. Με το οργανωμένο τμήμα Serivce της AIRBLOCK, έχετε έναν συνεργάτη στον οποίο μπορείτε να βασίζεστε, τόσο όταν προκύψει οποιαδήποτε βλάβη στον αεροσυμπιεστή, το δίκτυο ή τον ξηραντή αέρα, όσο και για την τακτική, προληπτική συντήρηση των μηχανημάτων σας. 

Έτσι, εξασφαλίζετε οτι η παραγωγή σας θα "τρέχει" ασταμάτητα και θα απαλλαγείτε από τα προβλήματα που συνεπάγεται η διακοπή της παροχής αέρα στο χώρο σας. 

Οι τεχνικοί μας, με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των επισκευών και με περισσότερες από 300 ώρες εκπαίδευσης και σεμιναρίων, βρίσκονται κοντά στον πελάτη αποτελεσματικά και με άριστη εξυπηρέτηση.

Χρησιμοποιούμε πάντα γνήσια ή υψηλής ποιότητας συμβατά αναλώσιμα για όλες τις μάρκες και διαθέτουμε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές αεροσυμπιεστών, που μας εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλα τα ανταλλακτικά για την επισκευή βλαβών.

 

κατάστημα airblock

Οι άνθρωποι

Με την πολυετή πείρα και εξειδίκευση πάνω στην τεχνική υποστήριξη του αεροσυμπιεστή, πιστοποιημένοι από το Γερμανικό Οίκο RENNER και με περισσότερες από 300 ώρες εκπαίδευσης συνολικά, οι τεχνικοί της AIRBLOCK είναι σε θέση να λύσουν προβλήματα, να διαγνώσουν βλάβες και να συμβουλέψουν το χρήστη στην καθημερινή συντήρηση και χρήση του αεροσυμπιεστή. Βρίσκονται όλο το 24ωρο δίπλα στον πελάτη με ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και χαμόγελο.

κατάστημα airblock

Ανταλλακτικά

Έχοντας διασφαλίσει διαρκή πρόσβαση σε μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και λιπαντικών όλων των κορυφαίων κατασκευαστών, η AIRBLOCK είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, είτε πρόκειται για μηχανήματα της RENNER, είτε για οποιαδήποτε άλλη μάρκα, όπως ATLAS COPCO, KAESER, BOGE, CECCATO, BOTTARINI, GARDNER DENVER, ALUP, AMIG, FINI και πολλές ακόμα.

κατάστημα airblock

Εξοπλισμός

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της AIRBLOCK στεγάζεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου και πλαισιώνεται από τα δύο πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία, προκειμένου να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των μηχανημάτων των πελατών της.
Έχει στη διάθεση του σύγχρονο εξοπλισμό που εγγυάται ακρίβεια στις μετρήσεις / επεμβάσεις και δοκιμή των επισκευασμένων μηχανημάτων σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας.

Service & Ανταλλακτικά

Για τις ανάγκες συντήρησης του εξοπλισμού σας επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση εξυπηρέτηση σας