Ρυθμίσεις Cookie

Παρελκόμενα Βαλβίδων

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

35 είδη

Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

35 είδη

Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα

Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει εξαρτήματα που συνδράμουν επικουρικά στην εφαρμογή αυτοματισμού και συμμετέχουν στη σωστή λειτουργία της.


Για παράδειγμα, οι ρυθμιστές της σειράς ASC ελέγχουν την παροχή του πεπιεσμένου αέρα και τοποθετούνται στη θέση εξαέρωσης του εμβόλου για την ελάττωση της ταχύτητάς του. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι ρυθμιστές επηρεάζουν την ταχύτητα του εμβόλου αλλά όχι τη δύναμη του.

Ενώ οι βαλβίδες ταχείας εκτόνωσης απελευθερώνουν τον πεπιεσμένο αέρα στην ατμόσφαιρα από το σύστημα σε πολύ λίγο χρόνο, χωρίς να περνά από τα σωληνάκια και τις βαλβίδες. Έτσι, η πίεση στην είσοδο του εμβόλου δε βρίσκει αντίσταση και δίνει τη μέγιστη ώθηση στον κύλινδρο της εφαρμογής μας.
Ακόμη, οι αντεπίστροφες βαλβίδες γραμμής με αυτόματα ρακόρ δέχονται πλαστικούς σωλήνες αέρα με διάμετρο 4, 6, 8, 10 και 12mm.


Τέλος, εξίσου βοηθητικό ρόλο κατέχει και η λογική βαλβίδα OR για σπειρώματα μέχρι 1/4. Η βαλβίδα αυτή δέχεται δυο εισόδους αλλά πάντα δίνει μια έξοδο. Επίσης, θα βρείτε ποικιλία σε αποσιωπητήρες και ρυθμιστές εκτόνωσης με ή χωρίς αποσιωπητήρα.