Ρυθμίσεις Cookie

Χειριστήρια - Μπουτόν

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

31 είδη

Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

31 είδη

Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα

Διευρύνοντας την γκάμα των βαλβίδων που διαθέτουμε, πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τις βαλβίδες που λειτουργούν με εντολή του ίδιου μας του χεριού μέσω ενός μοχλού.
Τα χειριστήρια είναι με γωνιακό μοχλό, τριοδικά, τετραοδικά ή πενταοδικά και θα τα συναντήσετε με σπείρωμα 1/8, 1/4 ή 1/2 ανάλογα της εφαρμογής που επιθυμείτε να το συνδέσετε.

Κάποιες από τις χειροκίνητες βαλβίδες επαναφέρονται στην αρχική θέση με ελατήριο, όπως το πεντάοδο χειριστήριο LH 528 SP, ενώ άλλες όχι.


Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μέγεθος των βαλβίδων είναι και η επιφάνεια παροχή τους, όπου ξεκινά με 14mm2 που διαθέτει το χειριστήριο LH 328 ST, και φτάνει μέχρι 50mm2 επιφάνεια παροχής από το χειριστήριο LH 522 ST.  Η μέγιστη πίεση λειτουργίας των χειριστηρίων αγγίζει τα 10bar, και η μέγιστη θερμοκρασία χώρου/αέρα έως 60οC.

Υπάρχουν όμως και εφαρμογές, όπου στη γραμμή παραγωγής ο εργαζόμενος απαιτείται να έχει τα χέρια του ελεύθερα και να μην ασχολείται με το άνοιγμα ή κλείσιμο της βαλβίδας αλλά να διεκπεραιώνει κάποιο άλλο έργο ή έλεγχο στην εργασία του. Τότε κρίνονται αναγκαίες οι ποδοβαλβίδες.