Τοπική αποθήκευση φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την τοπική αποθήκευση στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Ρυθμίσεις Cookie

Καρφωτικά Eργαλεία

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Είδη 1-50 από 77

Σελίδα
Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Είδη 1-50 από 77

Σελίδα
Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε καρφωτικά άερος αξιόπιστα και οικονομικά για επαγγελματική ή ερασιτεχνική χρήση.  Τα καρφωτικά αέρος είναι ιδιαίτερα εύχρηστα και ξεκούραστα, καθώς δεν απαιτούν δύναμη και κόπο στον χρήστη, παρά μόνο να έχει υπολογίσει σωστά το σημείο που επιθυμεί να καρφώσει.

Δείτε πιο κάτω τη μεγάλη ποικιλία των καρφωτικών πιστολιών που διαθέτουμε και επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες σας από καρφωτικά χαρτοσυσκευασίας, καρφωτικά ταπετσαρίας, παλέτας ή καρφωτικά για χρήση σε ξυλουργείο, για κατασκευές και άλλες πολλές χρήσεις.


Μπορείτε να βρείτε καρφωτικό αέρος για βελονάκι, καρφωτικό για δίχαλο ή καρφωτικό για καρφί-πρόκα. Το καρφωτικό για βελονάκι της AIRBLOCK είναι πολύ φθηνό, δυνατό εργαλείο και έχει την δυνατότητα να καρφώσει βελονάκι με μήκος από 10 έως 50 mm.


Κατάλληλα να καρφώσουν ταπετσαρίες είναι και τα καρφωτικά ταπετσαρίας για δίχαλα της AIRBLOCK με μήκος δίχαλου από 6 έως 16 mm. Το εργαλείο έχει χωρητικότητα 100 δίχαλων και ένδειξη για τον αριθμό των υπολειπόμενων δίχαλων.