Ρυθμίσεις Cookie

ΠΡΟΦΙΛ

Ποιοι είμαστε

Η Airblock αποτελεί τον ηγέτη στο χώρο του πεπιεσμένου αέρα στη Βόρεια Ελλάδα και την Αλβανία. Ιδρύθηκε το 1977 από τον Χαράλαμπο Ακριτίδη, που ξεκίνησε την πορεία του με την κατασκευή εμβόλων & και βαλβίδων αέρος σε βιοτεχνία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, το 1989 άνοιξε το πρώτο κατάστημα πώλησης στην περιοχή του σταθμού ΟΣΕ, στο Βαρδάρη Θεσσαλονίκης, ενώ μετά από 16 χρόνια, το 2005 η εταιρεία εγκαινίασε το πρώτο της υποκατάστημα στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου της Θεσσαλονίκης. Το 2009, τα ηνία της Airblock πέρασαν στα παιδιά του Χαράλαμπου Ακριτίδη, Δημήτρη & Παύλο και το 2016 ίδρυσαν το πρώτο κατάστημά της εταιρείας εκτός συνόρων, στα Τίρανα Αλβανίας.

Το σπουδαιότερο βήμα μέχρι σήμερα για την εταιρεία ήρθε το 2019, όταν και μετακινήθηκε σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Σίνδο, μεγέθους 1.500 τ.μ., ενώ το παλιό της κατάστημα μετατράπηκε σε εξειδικευμένο σημείο πώλησης ειδών ατομικής προστασίας, υπό τον διακριτικό τίτλο «Safeblock».

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Ποιο είναι το αντικείμενό μας

Όλα αυτά τα χρόνια, η Airblock δραστηριοποιείται στον κλάδο του πεπιεσμένου αέρα και αποτελεί τη μόνη εταιρεία στη Βόρεια Ελλάδα με απόλυτη εξειδίκευση σε όλο το φάσμα του χώρου αυτού. 

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την μελέτη, προμήθεια, τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη κάθε τύπου αεροσυμπιεστή, την υλοποίηση δικτύου πεπιεσμένου αέρα, την επεξεργασία αέρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής, ενώ διατηρεί μεγάλο στοκ σε αναλώσιμα & ανταλλακτικά μηχανημάτων όπως ρακόρ, προπαρασκευαστές, πνευματικούς κυλίνδρους, βαλβίδες και εργαλεία αέρος.

Διαθέτει επίσης τεχνογνωσία και σημαντικές συνεργασίες στο κομμάτι του vacuum με αντλίες κενού, φυσητήρες, τζιφάρια & βεντούζες, ενώ το οργανωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης βρίσκεται 24/7 διαθέσιμο για την επίλυση κάθε μορφής βλάβης.

25.000+

Ενεργοί κωδικοί

30.000+

Κωδικοί προϊόντων

15+

Διεθνείς αντιπροσωπίες

600+

Έργα

Συνεργασίες

Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Airblock έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους τους οποίους εκπροσωπεί επάξια στην Ελληνική αγορά. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση με επώνυμα προϊόντα σε κάθε εφαρμογή, όσο σύνθετη κι αν είναι αυτή.


Εικόνα

Πολιτική ποιότητας

Η ποιότητα αποτελεί βασική προτεραιότητα της Airblock. Για το λόγο αυτό, από το 2017 είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001:2015 από τον αξιόπιστο και απαιτητικό φορέα QMSCERT. Όλα τα προϊόντα που εισάγουμε ή παράγουμε, ελέγχονται σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα και κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE. Αυτό, εξασφαλίζει ότι ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα ελαττωματικών εξαρτημάτων ή μηχανημάτων και εγγυόμαστε για τη σωστή και μακροχρόνια λειτουργία τους.

Εικόνα