Αναζήτηση Ιστότοπου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Οι Άνθρωποί μας

Οι ανθρωποί μας αποτελούν και έμπνευσή μας!

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο επένδυσης μας συνθέτει το ανθρώπινο δυναμικό μας. Πυρήνας και ψυχή των προσπαθειών μας είναι ο κοινός στόχος για ποιοτική εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη. Η αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων μας, η ομαδικότητα και η συνεργατικότητα δημιουργεί μια συμπαγή ομάδα που είναι έτοιμη να δώσει απάντηση σε κάθε ερώτημά σας.

Θεμελιώδη δέσμευση της εταιρείας μας είναι η εξέλιξη της γνώσης, της εμπειρίας και της αποδοτικότητας των στελεχών μας. Γι' αυτό επενδύουμε στους ανθρώπους μας μέσα από συνεχόμενη παροχή ευκαιριών εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

Ακριτίδης Χαράλαμπος
Ιδρυτής

Η εταιρεία Airblock ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση που μετρά την πορεία της από 1979. Ιδρυτής και εμπνευστής της αποτελεί ένα ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, σεβαστό και ξεχωριστό πρόσωπο, ο κύριος Χαράλαμπος Ακριτίδης. Ξεκίνησε το επιχειρηματικό του ταξίδι με την Airblock έχοντας ως μόνα εφόδια την εργατικότητα και την δύναμη ψυχής του. Αυτοδίδακτος στα πνευματικά συστήματα και πρωτοπόρος για την εποχή κέρδισε την αγορά και έκανε το όνομα «Ακριτίδης» δυνατό και υπολογίσιμο brand. Με την αφοσίωσή του στον πελάτη καθώς και στα ποιοτικά προϊόντα θεμελίωσε την εταιρεία κατακτώντας επιχειρηματική αριστεία.

 
Ακριτίδης Δημήτρης
Γενική Διεύθυνση-Τμήμα Προμηθειών

Η παιδεία και ηθική κάνουν τους σπουδαίους ανθρώπους αλλά και τους καλούς ηγεμόνες, είπε ο Αριστοτέλης. Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στο πιο δυναμογόνο παράγοντα της εταιρείας μας. Κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων στο ενεργητικό του, κρατά αξιοπρεπώς τα ηνία της εταιρείας και την καθοδηγεί συνεχώς σε ανοδική πορεία. Υπεύθυνος για τον κύκλο επαφών με της προμηθεύτριες εταιρείες από το εξωτερικό, καθώς η Airblock αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε αρκετά προϊόντα μας.

Αμανατίδου Παναγιώτα, Υπεύθυνη Προμηθειών
Στην ομάδα του ανήκει η Αμανατίδου Παναγιώτα, κάτοχος πτυχίου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στον τομέα των Logistics. Υπεύθυνη για τις παραγγελίες, την έγκαιρη και έγκυρη προσέλευση των πρώτων υλών αλλά και των προϊόντων στις αποθήκες μας
 
Ακριτίδης Παύλος
Τμήμα Πωλήσεων

Υπεύθυνος Πωλήσεων και ο κινητήριος μοχλός για κάθε μηχανισμό πώλησης- προώθησης και επαφής με τους πελάτες. Κάτοχος πτυχίου Μηχανικών Αυτοματισμού αποτελεί σημαντικό έρεισμα άριστης τεχνολογικής κατάρτισης στην εταιρεία. Χάρη στις φρέσκιες ιδέες του, έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να διευρύνει το δίκτυο διανομής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις γειτονικές χώρες.

Στο τμήμα του ανήκει η πιο πολυπληθής ομάδα της εταιρείας:

Tσίγκας Βασίλης, Μηχανικός Πωλήσεων
Υπεύθυνος εξυπηρέτησης στο κατάστημα της Σίνδου, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει να καλυφθούν οι ανάγκες του πελάτη, με επαγγελματική συνέπεια μέσα από την 15χρονη πορεία του στην Airblock.
Λαδένης Στράτος, Μηχανικός Πωλήσεων
Αποτελεί τον καθ’ ύλην αρμόδιο για την επιτόπου τακτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των πελατών και αρμόδιο για την συστηματική παρακολούθησή τους.
Μυρίδης Νίκος, Μηχανολόγος Μηχανικός
Υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών και αποθήκης στο κατάστημα της Σίνδου. Είναι ο κύριος αρμόδιος για την εκτέλεση όλων των σταδίων ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
Αργυρίου Βαγγέλης, Μηχανολόγος Μηχανικός
Οι τεχνολογικές του γνώσεις και δεξιότητες στους αυτοματισμούς τον κατέστησαν αρμόδιο εξυπηρέτησης πελατών στο τηλεφωνικό μας κέντρο στην Σίνδο.
Μακούλης Ανδρέας, Μηχανικός Αυτοματισμού
Υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών και αποθήκης στο κατάστημα της Μοναστηρίου. Με πλήρη υπευθυνότητα και γνήσιο ενδιαφέρον προσφέρει τις υπηρεσίες του.
 
Όλοι οι πωλητές μας είναι άρτια καταρτισμένοι, απόφοιτοι σχολών συναφών με την κατεύθυνση της εταιρείας, με εμπειρία χρόνων στην εξυπηρέτηση των πελατών και με εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα των πνευματικών συστημάτων.
 
Παπαδήμας Χρήστος
Τεχνική Εξυπηρέτηση Service

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, εργάζεται στην εταιρεία μας από το 1990, κατέχει εμπειρία και γνώσεις στα πνευματικά συστήματα – αεροσυμπιεστές, όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα. Ευθύνη του είναι η αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος service και η επίλυση όλων των ζητημάτων τεχνικής φύσεως.

Η βάση της εταιρείας βρίσκεται στα εργατικά χέρια του τμήματος Service. Την ομάδα στελεχώνουν επάξια οι:

Τσαλκιτζίδης Δημήτρης
Τεχνικός με εξειδικευμένες γνώσεις στα πνευματικά συστήματα, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει να καλυφθούν οι ανάγκες του πελάτη, με επαγγελματική συνέπεια μέσα από την 10ετή πορεία του στην Airblock.
Μοντεσίδης Γιάννης
Με την πολυετή εμπειρία του και το τεχνολογικό υπόβαθρο ως Μηχανικός και Ψυκτικός Εγκαταστάσεων αναλαμβάνει τις επισκευές και ελέγχους κάθε εργαλείου, ψυκτικού μηχανήματος και πνευματικού συστήματος, τόσο στην εταιρεία όσο και στον χώρο του πελάτη.
Καρακίτσιος Αθανάσιος
Από το 1980, ο τορναδόρος μας, στηρίζει την παραγωγή μας, υπεύθυνος για την κατασκευή ειδικών εμβόλων στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης.
 
Τζίνη Δέσποινα
Λογιστήριο, Μηχανογράφηση, HR, Διαχείριση ποιότητας

Χάρη στις σχετικές της σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, συμβάλλει αποτελεσματικά στην απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας διαχειριζόμενη όλες τις υποστηρικτικές λειτουργίες (Λογιστήριο, Μηχανογράφηση, HR, διαχείριση ποιότητας). Αναλαμβάνει με μεγάλη συνέπεια την μέριμνα των αποδοτικών συστημάτων οικονομικού ελέγχου σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρίας και την ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ομάδα της ανήκει η:

Καραγιάννη Αναστασία
Γραμματειακή Υποστήριξη και υπεύθυνη τιμολόγησης στο κατάστημα της Σίνδου. Οι ανώτατες σπουδές της στην πληροφορική, συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εξέλιξη του IT τμήματος, το οποίο αποτελεί νευραλγικό κομμάτι κάθε σύγχρονης επιχείρησης.