Ρυθμίσεις Cookie

Συστήματα Κενού

Εγγραφείτε στο RSS Feed
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Είδη 1-50 από 103

Σελίδα
Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Είδη 1-50 από 103

Σελίδα
Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα

Η τεχνολογία προχωρά και συνεχώς δίνει νέες δυνατότητες, γεννώντας όμως νέες απαιτήσεις σε αυτοματισμό της παραγωγικής διαδικασίας. Σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες αυτές καλύπτουν οι εφαρμογές του κενού - vacuum που είναι ολοένα και πιο αυξανόμενες στη συσκευασία, την αυτοματοποίηση, τη μεταφορά, τις εργαστηριακές δοκιμές και άλλες ποικίλες βιομηχανικές ή γενικότερα επαγγελματικές χρήσεις.
Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε πλήθος συστημάτων κενού ανάλογα την παροχή, την ισχύ αλλά τις ιδιότητες που επιθυμείτε να έχουν.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις αντλίες ξηρού τύπου ή τις ελαιολίπαντες αντλίες κενού.
Ακόμη δοκιμάστε τους επαγγελματικούς φυσητήρες για αναρρόφηση ή μεταφορά υλικού, κατάλληλοι για ανταπόκριση μεγάλων ποσοτήτων πεπιεσμένου αέρα.
Για εφαρμογές κενού με υψηλή απόδοση αλλά χαμηλή κατανάλωση αέρα αξίζει να αναφέρουμε τα τζιφάρια κενού αλλά και τις βεντούζες διαφόρων εφαρμογών που χρησιμοποιούνται ως μέσα αναρρόφησης των αντικειμένων προς ανύψωση.
Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα παρελκόμενα των αντλιών κενού που δεν είναι άλλα από τα φίλτρα τους για την περεμπόδιση εισχώρισης μικρών σωματιδίων στο εσωτερικό της, τους κενοστάτες υποπίεσης αλλά και τα ψεκαστικά Venturi.