Παρελκόμενα Κενού

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

1 είδος

Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

1 είδος

Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα

Εδώ θα βρείτε, βοηθητικά εξαρτήματα συστημάτων κενού.


Κύριο ανταλλακτικό αποτελούν τα φίλτρα κενού, το οποία χρησιμεύουν στην αποτροπή των ξένων σωματιδίων ή μικρών σκουπιδιών να εισέρχονται μέσα στην αντλία κενού. Τα φίλτρα τοποθετούνται στην είσοδο της αντλίας. 
Είναι κατασκευασμένα από χάρτινο υλικό στο εσωτερικό τους, ενώ στο εξωτερικό τους αποτελούνται από μέταλλο.


Άλλο εξίσου σημαντικό εξάρτημα αποτελεί και ο κενοστάτης, ο οποίος χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της υποπίεσης. Οι κενοστάτες μας είναι ηλεκτρονικοί με ψηφιακή οθόνη 3 ψηφιών και κύκλωμα προστασίας μίας ή δυο εξόδων.


Ακόμη εδώ θα βρείτε, ψεκαστικά που διαθέτουν μια παροχή για τον πεπιεσμένο αέρα και μια για το υγρό που λιπαίνει. Το υγρό μπορεί να είναι ψυκτικό υγρό, σαπουνέλαιο, νερό, λάδι, πετρέλαιο ή άλλη υγρή μορφή. Όταν του δώσουμε αέρα στο ψεκαστικό δημιουργεί vacuum, ρουφάει το υγρό που έχουμε στην άλλη παροχή και το ψεκάζει από το μπεκάκι του. Όταν ο ψεκασμός σταματά το υγρό δεν χάνεται καθώς το ψεκαστικό περιέχει αντεπίστροφη ενσωματωμένη.

Αποτελεί καλή λύση για τη λίπανση κινούμενων εξαρτημάτων όπως καδένες, αλυσίδες μεταφοράς, κοπτικά εργαλεία, πριόνια αλουμινίου, ξυλουργικά μηχανήματα.