Ρυθμίσεις Cookie

Πρότυπη εγκατάσταση στην έκθεση της AIRBLOCK στη ΒΙΠΕ Σίνδου

Στο κατάστημά μας, σε πλήρη πρόσβαση για το κοινό και σε πλήρη λειτουργία για την κάλυψη των αναγκών παραγωγής της AIRBLOCK, ολοκληρώσαμε την ιδανική βιομηχανική εγκατάσταση πεπιεσμένου αέρα. Κοχλιοφόρος αεροσυμπιεστής 15kW με κινητήρα μόνιμου μαγνήτη, inverter, μετάδοση απευθείας σύμπλεξης και οθόνη αφής, τροφοδοτεί αεροφυλάκιο 900 lt & στη συνέχεια οδηγείται μέσω by-pass σε φίλτρα & ξηραντή ψυκτικού τύπου OMEGA ώστε να πέσει το σημείο δρόσου στους 3ο Ctd.

Εάν ο αέρας χρειάζεται για απλή βιομηχανική χρήση, αυτά είναι αρκετά.

Εμείς όμως συνεχίσαμε την εγκατάσταση ώστε να είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες μιας βιομηχανίας τροφίμων / ποτών ή μιας φαρμακοβιομηχανίας. Για το σκοπό αυτό, ο αέρας περνάει από ξηραντή προσρόφησης για να φτάσει το σημείο δρόσου στους -40ο Ctd και καταλήγει σε στήλη ενεργού άνθρακα προκειμένου να απαλλαχθεί εντελώς από το λάδι.

Όλη η εγκατάσταση είναι industry 4.0, αφού έχουν τοποθετηθεί αισθητήρες μέτρησης real-time για την καταναλούμενη ενέργεια, το σημείο δρόσου, τη ροή αέρα, τη θερμοκρασία, την πίεση και την ταχύτητα στο δίκτυο και τα οποία καταλήγουν σε έναν κεντρικό καταγραφέα (Logger) ώστε να προκύπτουν εξατομικευμένες αναφορές για τυχόν δυσλειτουργίες ή βλάβες.


Loading...