Ρυθμίσεις Cookie

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

Όταν οι απαιτήσεις παροχής πεπιεσμένου αέρα είναι υψηλές, οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές αποτελούν την ιδανική λύση. Αυτό, γιατί συνδυάζουν τη δυνατότητα ασταμάτητης λειτουργίας 24/7 με την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και την εγγύηση απροβλημάτιστης λειτουργίας κάθε παραγωγικής μονάδας. Παράλληλα, με παροχές που μπορούν να ξεπερνούν τα 20m3/min, είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και της πιο μεγάλης βιομηχανίας, χωρίς συμβιβασμούς.

Η επιλογή ενός κοχλιοφόρου αεροσυμπιεστή, αποτελεί κρίσιμη απόφαση για κάθε επιχείρηση. Έτσι, είναι σημαντικό να ελέγξετε λεπτομερώς όλες τις παραμέτρους, προτού αποφασίσετε ποιο μοντέλο θα επιλέξετε. Οι σημαντικότερες ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε είναι:

  • Ποιες είναι οι ανάγκες (παροχή & πίεση αέρα) της επιχείρησης σας;
  • Υπάρχουν προοπτικές επέκτασης &αύξησης των αναγκών σύντομα;
  • Η εφαρμογή έχει ειδικές απαιτήσεις ποιότητας αέρα; (πχ τρόφιμο, φάρμακο)

Η AIRBLOCK, με εξειδίκευση στον πεπιεσμένο αέρα και τους αεροσυμπιεστές εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, προσφέρει πλήρη γκάμα κοχλιοφόρων αεροσυμπιεστών, τόσο σε συνεργασία με τον κορυφαίο Γερμανικό οίκο RENNER, όσο και με το δικό της brandname, συνώνυμο της αξιοπιστίας για τη βιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα. Όλα τα μοντέλα καλύπτονται με πολυετή εγγύηση καλής λειτουργίας, 24ωρη τεχνική υποστήριξη, παροχή εφεδρικού αεροσυμπιεστή σε περίπτωση βλάβης και δωρεάν τοποθέτηση, δοκιμή και εκπαίδευση των ανθρώπων σας στη λειτουργία του από τους τεχνικούς της AIRBLOCK.


Κοχλιοφόροι OL - Series

Κοχλιοφόρος OL series

Κοχλιοφόροι PM - Series

Κοχλιοφόρος PM - Series

Κοχλιοφόροι RS - Series

Κοχλιοφόρος RS series

Κοχλιοφόροι RSF - Series

Κοχλιοφόρος RSF - Series