Αναζήτηση Ιστότοπου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Service

 

Οι άνθρωποι

Με την πολυετή πείρα και εξειδίκευση πάνω στην τεχνική υποστήριξη του αεροσυµπιεστή, πιστοποιηµένοι από το ερµανικό Οίκο RENNER και µε περισσότερες από 300 ώρες εκπαίδευσης συνολικά, οι τεχνικοί της AIRBLOCK είναι σε θέση να λύσουν προβλήµατα, να διαγνώσουν βλάβες και να συµβουλέψουν το χρήστη στην καθηµερινή συντήρηση και χρήση του αεροσυµπιεστή. Βρίσκονται όλο το 24ωρο δίπλα στον πελάτη µε ταχύτητα, αποτελεσµατικότητα και χαµόγελο.

Εξοπλισµός

Το τµήµα τεχνικής υποστήριξης της AIRBLOCK στεγάζεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου και πλαισιώνεται από τα δύο πλήρως εξοπλισµένα κινητά συνεργεία, προκειµένου να διασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία των µηχανηµάτων των πελατών της.

Έχει στη διάθεσή του σύγχρονο εξοπλισµό που εγγυάται ακρίβεια στις µετρήσεις και τις επεµβάσεις, ενώ µε τον πρωτοποριακό COMPRESSOR TESTER®, κατασκευής της AIRBLOCK, στον οποίο γίνεται δοκιµή των επισκευασµένων κεφαλών από εµβολοφόρους αεροσυµπιεστές, εξοµοιώνοντας πραγµατικές συνθήκες λειτουργίας.

Ειδικές µετρήσεις και βελτιώσεις

Αποκτήστε πλήρη έλεγχο και ενηµέρωση σε πραγµατικό χρόνο για την ποιότητα του αέρα που χρησιµοποιείτε και µετρήστε όλα τα κρίσιµα σηµεία µιας εγκατάστασης, όπως παροχή, κατανάλωση, πίεση, θερµοκρασία λαδιών, σηµείο δρόσου κ.α. µε τη βοήθεια οργάνων υψηλής ακρίβειας της AIRBLOCK. Η διαδικασία αυτή, σας βοηθάει να λάβετε σωστές αποφάσεις για βελτιώσεις ή παραµετροποιήσεις ώστε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος παραγωγής αέρα και να µεγιστοποιήσετε την απόδοση του συστήµατος.

* Aναλαµβάνουµε και πιστοποιήσεις αεροφυλακίων.

Ανίχνευση Διαρροών

Η AIRBLOCK αναλαµβάνει τον εντοπισµό, την κοστολόγηση και την επιδιόρθωση διαρροών σε κάθε σηµείο του δικτύου πεπιεσµένου αέρα, µε τη βοήθεια σύγχρονου εξοπλισµού ανίχνευσης. Σας βοηθάει έτσι να µειώσετε το ετήσιο κόστος σε ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται σε άσκοπες απώλειες αέρα καθηµερινά.

Ανταλλακτικά

Έχοντας διασφαλίσει διαρκή πρόσβαση σε µεγάλη γκάµα γνήσιων ανταλλακτικών και λιπαντικών όλων των κορυφαίων κατασκευαστών, η AIRBLOCK είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, είτε πρόκειται για µηχανήµατα της RENNER, είτε για οποιαδήποτε άλλη µάρκα, όπως ATLAS COPCO, KAESER, BOGE, CECCATO, BOTTARINI, GARDNER DENVER, ALUP, ALMIG, FINI και πολλές ακόµα.

Υπηρεσία AIRBLOCK Service για κάθε αεροσυμπιεστή, ανεξαρτήτως μοντέλου & ισχύος.

Κλείστε ραντεβού για έλεγχο, συντήρηση ή επισκευή του δικού σας αεροσυμπιεστή

* Υποχρεωτικά Πεδία