Αναζήτηση Ιστότοπου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Η Εταιρία μας

  • Κατάστημα Airblock Ακριτίδη Σίνδος
Κατάστημα Σίνδου (ΒΙ. ΠΕ.Θ)
 
  • Κατάστημα Airblock Ακριτίδη Μοναστηρίου
Κατάστημα Κέντρου (Μοναστηρίου)


Προφίλ

Το AIRBLOCK.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της φυσικής εταιρίας AIRBLOCK Ε.Π.Ε. που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, σε πλήρη συνεργασία με τους επί χρόνια προμηθευτές της, εντός κι εκτός συνόρων. Με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού, απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους από κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας, με απευθείας αποστολές παραγγελιών γρήγορα, οικονομικά και πάντα αξιόπιστα. Από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε, στόχος του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν ήταν αποκλειστικά ο επαγγελματίας. Πέρα από τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει πάνω στον πεπιεσμένο αέρα και τον αυτοματισμό, το AIRBLOCK.gr διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στην ερασιτεχνική και οικιακή χρήση.

Εμπειρία

Μεγάλο πλεονέκτημα του AIRBLOCK.gr αποτελεί η εξειδίκευση των στελεχών του στον τομέα των πνευματικών συστημάτων που πηγάζει από την 30ετή πείρα μας στον κλάδο. Παράλληλα, η δυνατή παρουσία μας στο χώρο της βιομηχανίας, μας έχει φέρει στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη όσων σχετίζονται με αυτήν. Στην πορεία που έχουμε διαγράψει, εξασφαλίσαμε συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς οίκους, γεγονός που προσδίδει ένα επιπλέον κύρος στην προσπάθειά μας να παρέχουμε ποιότητα και αξιοπιστία στα προϊόντα που προσφέρουμε. Σημείο αναφοράς αποτελεί αναμφισβήτητα και η επανειλημμένη παρουσία μας σε κλαδικές εκθέσεις εντός και εκτός συνόρων, οι οποίες βοήθησαν στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δυνατοτήτων μας.

  
After Sales Service

Όπως είναι γνωστό, κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό. Για εμάς, το κέντρο του ενδιαφέροντος είναι ο πελάτης και έτσι με απόλυτη ειλικρίνεια και υπευθυνότητα είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης και επισκευής προϊόντων (after sales service). Επιδιώκουμε, δηλαδή την ικανοποίηση του πελάτη προκειμένου να θέσουμε τις καλύτερες δυνατές βάσεις για μελλοντική εκ νέου συνεργασία. Παρέχουμε εγγύηση σωστής λειτουργίας σε όλα μας τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου για επιδιόρθωση ή αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας. Εξ' άλλου, το κινητό συνεργείο βρίσκεται διαρκώς εκτός για τακτικά ή απρόβλεπτα service στην περιοχή και το τεχνικό τμήμα των καταστημάτων είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και ερωτήσεις πάνω σε προβλήματα σας.

Τμήμα Service


Εμβολα Αέρος Σίνδος
Η αποθήκη

Τα δύο καταστήματα στο κέντρο και την Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης συνολικής εκτάσεως πάνω από 1000 τετραγωνικά μέτρα διατηρούν στοκ δυνατό να ικανοποιήσει άμεσα κάθε παραγγελία του αγοραστή, με την αποστολή εντός 2 ημερών να είναι πραγματοποιήσιμη σε κάθε σημείο της Ελληνικής επικράτειας.

Το προσωπικό

Το εξειδικευμένο προσωπικό του AIRBLOCK.gr βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας ώστε να δίνει λύσεις και στα προβλήματα σας και να κάνει τις επιλογές σας όσο το δυνατόν περισσότερο επιτυχημένες.

Η άρτια εκπαίδευση και οι γνώσεις που διαθέτουν τα άτομα που το απαρτίζουν, μας καθιστούν πρωτοπόρους στον τομέα της τεχνογνωσίας και της εξέλιξης, αλλά και ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.