Εργαλεία Αέρος

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

29 είδη

Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα
 1. Ματσακόνι αέρος με 19 βελόνες BULLE
  Ειδική Τιμή 176,70 € Κανονική Τιμή 235,60 €
 2. Σκαπτικό αέρος BULLE
  Ειδική Τιμή 201,81 € Κανονική Τιμή 269,08 €
 3. Ξεπονταριστής βαρέως τύπου BULLE
  Ειδική Τιμή 195,30 € Κανονική Τιμή 260,40 €
 4. Αεροτροχός flexible γωνιακός BULLE
  Ειδική Τιμή 64,17 € Κανονική Τιμή 85,56 €
 5. Αεροκαστάνια 1/2" βαρέως τύπου BULLE
  Ειδική Τιμή 128,34 € Κανονική Τιμή 171,12 €
 6. Αεροκαστάνια 1/4" BULLE
  Ειδική Τιμή 51,15 € Κανονική Τιμή 68,20 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

29 είδη

Από το υψηλότερο στο χαμηλότερο
ανά σελίδα

Στην κατηγορία αυτή θα συναντήσετε μια τεράστια ποικιλία αξιόπιστων εργαλείων αέρος.
Τα εργαλεία αέρος προτιμούνται σε πολλές εφαρμογές, καθώς είναι πιο ανθεκτικά, δε φθείρονται εύκολα (πχ. καρβουνάκια, διακόπτες κτλ) και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ισχύ.

Τα αεροεργαλεία υπερισχύουν ακόμη και των εργαλείων μπαταρίας, αφού η διάρκεια ζωής της δεν είναι μεγάλη και συχνά δεν μπορούμε να βρούμε στην αγορά το συγκεκριμένο μοντέλο μπαταρίας, οπότε μένει αχρησιμοποίητο το εργαλείο στην αποθήκη μας.


Αξίζει να σημειωθεί πως τα εργαλεία που δουλεύουν με αέρα, είναι πιο δημοφιλή έναντι των εργαλείων χειρός γιατί δεν κουράζουν τον εργαζόμενο, δεν απαιτούν δύναμη ή επίπονη προσπάθεια, απλά το πάτημα συνήθως μιας σκανδάλης. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα εξαρτημάτων αέρα και αεροσυμπιεστή.
Περιηγηθείτε στις υποκατηγορίες των αεροεργαλείων πιο κάτω και θα συναντήσετε μια μεγάλη συλλογή από δυνατά και εγγυημένα εργαλεία, όπως αεροδράπανα, αεροκατσάβιδα, αερόκλειδα, αεροκαστάνιες, αεροκόπιδα, σκαπτικά αέρος, αερομετρητές, πιστόλια αμμοβολής ή πιστόλια για φύσημα.


Επιλέξτε ακόμη ανάμεσα στα αεροτριβεία, τροχούς αέρος, αεροψάλιδα, ματσακόνια αέρος, πριτσιναδόρους, σέγες ή λίμες αέρος και φυσικά τα καρφωτικά αέρος με τα καρφιά και τα δίχαλά τους για συσκευασία, μονταρίσματα και άλλες εργασίες.


Τέλος, η κατηγορία εργαλείων αέρος πλαισιώνεται από μια σειρά εξαρτημάτων εργαλείων αέρος και πιστολιών αέρος, ενώ όλα τα εργαλεία είναι από τους αξιόλογους οίκους Airmax, Bulle και Kawasaki.