Η Airblock συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στην εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου που διοργανώνει ο GRECA, στα πρότυπα του CYBER MONDAY που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αμερική και συμμετέχουν δεκάδες Ελληνικά E-Shops. Για τις επόμενες 7 ημέρες, όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες στην AIRBLOCK θα αποστέλλονται χωρίς έξοδα αποστολής, προς όλες τις Ελληνικές πόλεις. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.airblock.gr και κάνετε τις αγορές σας, χωρίς επιπλέον κόστος!

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραγγελία να κατατεθεί ηλεκτρονικά & όχι τηλεφωνικά, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η προσφορά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του GRECA:

 

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 7η Δεκεμβρίου 2016. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου πραγματοποιείται στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday, ενώ πολλές ακόμα χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες. Την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A., η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων ήταν ακόμα μεγαλύτερη φέτος, ενώ παράλληλα υπήρξε ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους καταναλωτές. 

Ο θεσμός -πλέον- της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 και μέχρι σήμερα αξιολογείται ως ιδιαίτερα πετυχημένος. Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι αφενός η προτροπή του καταναλωτικού κοινού να ψωνίσει διαδικτυακά και αφετέρου η εκπαίδευση και ενημέρωσή τουστη διαδικασία της online αγοράς και των πλεονεκτημάτων που αυτή έχει.

Για τη διευκόλυνση των καταναλωτών, ο GR.EC.A. θα δώσει -όπως και πέρσι- στη δημοσιότητα επίσημη λίστα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα που θα ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην Εβδομάδα με αξιόλογες προσφορές, οι οποίες έφτασαν έως και το 70% το 2015. Στη περσινή λίστα συμμετείχαν μεγάλα brands όπως για παράδειγμα Plaisio, Folli Follie, Media, MyShoe, Intersport, You, Viva, Travelplanet24, e-Shop, Pharmacy295, Maison Marasil, και πάρα πολλά άλλα ακόμα, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των μηχανών σύγκρισης τιμών Skroutz.gr και BestPrice.gr στην προβολή των προσφορών.

Ο GR.EC.A. προσκαλεί όλα τα μέλη του να δηλώσουν έμπρακτα τη συμμετοχή τους στην εορταστική Εβδομάδα, παρέχοντας αξιόλογες προσφορές προς τους καταναλωτές.