Αποστολές

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 12:00, συνήθως εκτελούνται την ίδια ημέρα, σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε επιλέξει, εφόσον όλα τα απαραίτητα στοιχεία της φόρμας παραγγελίας είναι σωστά. Όπου κρίνουμε απαραίτητο, επιβεβαιώνουμε και τηλεφωνικώς την παραγγελία σας προκειμένου να αποφευχθούν λάθη ή παραλείψεις αλλά και για να έχετε ενημέρωση για τον τρόπο και το κόστος αποστολής με ακρίβεια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής:

1.Εταιρεία ταχυμεταφορών ACS (0 – 50kg)

Η μέθοδος αυτή αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή στις συναλλαγές για παραγγελίες μικρού όγκου και βάρους. Η χρέωση των μεταφορικών εξόδων είναι 4,50€ για παραγγελίες μέχρι 4kg και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές, δεν προκύπτει επιπλέον χρέωση. Επίσης, σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή», δεν θα χρεωθείτε με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής.

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, PayPal.

2. Μεταφορική εταιρεία (0kg και άνω)

Η επιλογή αυτή συνίσταται για ογκώδη ή/και βαριά προϊόντα όπως αεροσυμπιεστές, μηχανήματα, γεννήτριες κτλ. Επιλέγοντας τη μέθοδο αυτή, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε μεταφορική εταιρεία (γραφείο μεταφορών) της επιλογής σας. Η χρέωση μεταφορικών είναι κλιμακωτή ανάλογα το βάρος του δέματος και είναι η ακόλουθη:

  • Από 0-10kg :5€
  • Από 10-30kg : 10€
  • Από 30-50kg : 20€ και η χρέωση συνεχίζεται κλιμακωτά.

Για παραγγελίες μεγάλου φορτίου, θα επικοινωνούμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Τραπεζική κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, PayPal.

3. Παραλαβή από το κατάστημα της Μοναστηρίου ή της Σίνδου

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην Μοναστηρίου ή στην Σίνδο. Δείτε εδώ περισσότερα στοιχεία για την ακριβή διεύθυνση των καταστημάτων μας.

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Μετρητοίς στο κατάστημα, Τραπεζική κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, PayPal.